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HOME > R&D기술자원 > 보유기술 > 논문
논문제목
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논문제목
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등재학술지명
92
전통발효식품 유래 Lactobacillus pentosus SRCM103472의 프로바이오틱스 특성과
Caenorhabditis elegans 동물 모델을 이용한 생체기능성 연구
2021
한국미생물학회
91
Extraction optimization of luteolin, antioxidant compound, from Arachis hypogaea L. hull
using response surface methodology
2021
한국식품저장유통학회
90
구연산 처리에 의한 고욤나무 잎 Myricitrin의 Myricetin으로 전환 최적화
2021
한국식품영양과학회
89
Comparison of Microbial Community Compositions between Doenjang and Cheonggukjang
Using Next Generation Sequencing
2021
한국생명과학회
88
Bacterial community and anti‐cerebrovascular disease-related Bacillus species isolated from
traditionally made Kochujang from different provinces of Korea
2021
Microorganisms
87
Optimization of Medium to Improve Protease Production Using Response Surface
Methodology by Bacillus amyloliquefaciens SRCM115785
2021
한국생명과학회
86
Bacterial Distribution, Biogenic Amine Contents, and Functionalities of Traditionally Made
Doenjang, a Long-Term Fermented Soybean Food, from Different Areas of Korea
2021
MDPI
85
Biosorption of CR Dye in Aqueous Solution by Bacillus licheniformis SRCM 120569 Isolated
from Korean Turbid Rice Wine (Makgeolli)
2021
한국산업식품공학회
84
육계 및 산란계 닭가슴살의 일반성분과 아미노산 조성 비교
2021
한국식품저장유통학회
83
The Antioxidant and Skin-whitening Effects of Saccharomyces cerevisiae FT4-4
Isolated from Berries Grown in Sunchang
2021
Journal of Life Science
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